SMOOTH-ON HOME

RólunkGet a Catalog

 


Építészet , Restaurálás
Gyertyakészítés
Negatívlevétel , öntés
Prototípusgyártás
Szobrászat
Taxidermy

Speciális Effektek 


Élõ mintavétel, öntés

Fújható gumik és mûanyagok

 
FAQ  

Video könyvtár

  

Distributors

 Press Releases

Seminars

 

 

"Eleven" öntés & még több

 

"Eleven öntés algináttal és bőrbarát
szilikongumival"
DVD


Ez a video összefoglalja az élő szövetre való öntés témakörét az Alja-Safe™ alginátot és a Body Double™ szilikongumit használva. Több, mint 90 percnyi lépésről-lépésre instrukcióval, ez a video a következő témákat öleli fel:


• Kéz másolatának elkészítése Alja-Safe-el,
• Kar másolatának elkészítése Alja-Safe-el,
• Arc másolatának elkészítése Alja-Safe-el,
• Női torzó másolatának elkészítése Body Double™-el,
• Fej másolatának elkészítése Body Double™-el.

Mindezek mellett a DVD bonus szekciójában bemutatásra kerülnek a legújabb addíciós szilikonok, amikkel elsőrendű bőrutánzatokat lehet készíteni. Ezek az anyagok a: Psycho Paint (vad bőrutánzatokra), Skin Tite (bőrre ragasztható), Slacker (szilikon lágyító).

 

Akár így, akár úgy, de be leszünk borítva!

Az Alja-Safe™ alginát a világ első olyan alginátja az eleven öntésben, ami nem tartalmaz kristályos szilikátot (ami egy ismert karcinogén anyag). Az Alja-Safe™-et könnyű használni és gyorsan köt. Tökéletes az "egyszeri" öntésekhez az arcról, kézről, stb. Az Alja-Safe™-nek jó a szakítószilárdsága és részletgazdag felületet ad. Nincs ok, hogy ne az Alja-Safe-et használjuk!

Mit használhatunk a kar másolatának elkészítéséhez? Általában gipszet öntenek az alginátba, ami már nagyon unalmas. Az Alja-Safe™-be lehet önteni Matrix™ NEO-t, Smooth-Cast™ 300Q FAST műgyantát vagy egyéb Smooth-On szilikonokat is. A feljebb látható kart az új, bőrnél lágyabb szilikonból, az Ecoflex-ből készítettük.

Az Ecoflex™ gumik jóval lágyabbak, mint a népszerű Dragon Skin™. Létezik Shore 5A, 00-30A és 00-10A kemyénységben is. Könnyű keverni ezeket, valamint gyorsan kötnek. Szinezhetőek a Silc Pig pigmentekkel, vagy szilikonfestékekkel.

Az Ecoflex™ gumik hihetetlen rugalmasak és erősek ... Kifejezetten jó animatronikához, speciális effektusokhoz és ortopéd alkalmazásokra.
 

A Body Double™ bőrre kenhető szilikon

A Body Double™ bőrre kenhető szilikon standarddá vált az "eleven" öntés iparában. Tökéletes másolat bármiről. Csináljunk annyi másolatot, amennyit csak akarunk - az alginátokkal ellentétben bármit önthetünk bele, és annyiszor ahányszor csak akarjuk. A kész szerszám sokáig tart.
Nagysorozat esetén nem tévedhetünk a Body Double™-el.

Klikk ide, ha bővebb információhoz akar jutni az Alja-Safe™-ről
Klikk ide az Alja-Safe™ adatlapjához

Klikk ide, ha bővebb információhoz akar jutni a Body Double-ről
Klikk ide a Body Double™ adatlapjához

 

Novia Kft.
1149 Budapest
Nagy Lajos király útja 108.

email: : info@smoothon.hu
Telefon: +36 1 222-1112
Fax: +36 1 222-1105