SMOOTH-ON HOME

RólunkGet a Catalog

 
   


Építészet , Restaurálás
Gyertyakészítés
Negatívlevétel , öntés
Prototípusgyártás
Szobrászat
Taxidermy

Speciális Effektek 


Élõ mintavétel, öntés

Fújható gumik és mûanyagok

 
FAQ  

Video könyvtár

 







 

Distributors

 



Press Releases

Seminars

 

 

Merev & lágy PUR habok  

Foam-iT!™ - merev PUR-habok

A FOAM-iT!™ 3, 5, 10 & 15 az eredeti térfogatuk többszörösére duzzadnak, amikor 1:1 arányban keverjük a két komponensüket. Ipari és műszaki felhasználások széles körére tervezték, könnyen szinezhetők. A FOAM-iT!™ nagyon jól használható üreges öntvények megerősítésére.


                Műszaki Adatlap

FlexFoam-iT!™ - rugalmas PUR-habok 

A FlexFoam-iT!™ III, V, & X rugalmas habok 3, 5 and 10 fontos (1,5, 2,5, 5 kg) kiszerelésben kaphatóak.  Ezek a kétkomponensű rugalmas habok erősek, hajlékonyak és könnyű a felhasználásuk. Az A+B keverék az eredeti térfogat többszörösére tágul. Élénk szineket érhetőnk el festékanyag hozzáadásával. Ideális művészeti alkotásokhoz, ipari és speciális alkalmazásokra, pl. helykitöltés/kipárnázás.

              Műszaki Adatlap

 

Flame Out - lángálló merev hab

A Flame-Out™ 7 egy 112 kg/m^3 sűrűségű merev, lángálló hab. A keverési aránya 1A:1B (súly szerint), 45 mp az edényideje, ragadásmentes 10 perc múlva. A Flame-Out™  7 hab erős és tartós, nagy szakító- és tépőszilárdsága van, valamint az ütőszilárdsága is jó. A Flame-Out™ 7 az "ASTM E84-90 Standard Test Method for Surface Burning Characteristics of Building Materials" szerint tesztelték. A Flame-Out™ 7-nak 20-as a lángterjedési indexe, a füstterjedési pedig 225. Ezzel az anyag Class 1 / Class A minősítésű.

                Műszaki Adatlap

A habok közti különbség
 
A Smooth-On uretán habjainak számal jelölik a sűrűségét. A szám a fontban mért súlyát jelöli a habnak egy köbláb mennyiségre vonatkoztatva. Minél nagyobb a szám, annál sűrűbb a hab, annál kisebb a tágulás mértéke.  

Két 4 unciás pohár ( A és B komponensekkel) . . .

Foams Compared

amelyeket egy-egy 34 unciásba töltünk (fent). Balról jobbra: Foam-iT! 3, Foam-iT! 5, Foam-iT! 10 és Foam-iT! 15.
(Klikk a fotóra a nagyobb nézetért.)

 

 

 

Novia Kft.
1149 Budapest
Nagy Lajos király útja 108.

email: : info@smoothon.hu
Telefon: +36 1 222-1112
Fax: +36 1 222-1105