SMOOTH-ON HOME

RólunkGet a Catalog

 
   


Építészet , Restaurálás
Gyertyakészítés
Negatívlevétel , öntés
Prototípusgyártás
Szobrászat
Taxidermy

Speciális Effektek 


Élõ mintavétel, öntés

Fújható gumik és mûanyagok

 
FAQ  

Video könyvtár

  

Distributors

 Press Releases

Seminars

 

 

duoMatrix™  

A duoMatrix™ polimer adalékanyagot az alfa gipszek és a hasonló anyagok tulajdonságainak megerősítésére alkalmazzák.

 

duoMatrix™-C
A duoMatrix-C egy új polimer adalék betonhoz, ami jelentősen megnöveli annak fizikai tulajdonságait és teljesítményét. A Matrix-C™ csökkenti a víz/só abszorpciót valamint gyakorlatilag megszünteti a mikrorepedéseket. Növekszik a fagyás/olvadás és a vegyszer- és UV állóság. Ezenfelül a Matrix-C™ megszünteti a szokásos 7 napos utó-kötést.

Balusztrádok, korlátok, oszlopok, boltívek, és ablak elemek valamint dekoratív kandallók is készülhetnek duoMatrix-C™ polimer adalék betonhoz adagolásával.

      Matrix-C műszaki adatlap

 

duoMatrix-G
A duoMatrix-G™ egy új, polimer adalék az alfa gipszekhez, ami jelentősen növeli azok fizikai tulajdonságait és teljesítményét. Az öntvények erősebbek, könnyebbek, időjárásállóak lesznek és 4x gyorsabban kötnek meg. Ez a sokoldalúság megengedi, hogy az anyagba fémporokat vagy más töltőanyagokat tegyünk a fém- és egyéb utánzatok elérése érdekében. A Matrix-G™-t természetesen lehet festeni és anyagában színezni.

A Matrix-G™ jól használható megsérült műtárgyak restaurálására, épületek díszítőelemeinek gyártására, dekorációk elkészítésére, stb.


                          Matrix-G műszaki adatlap

duoMatrix NEO
Az új, könnyen használható Matrix™-G variáns, a NEO A-komponense (por) “elő-kevert állapotban” van, ami lehetővé teszi a B-komponens (latex folyadék) egyszeű kimérését. Az egyszerű, 2-az-1-hez (térfogat szerint) keverési arány miatt mérőeszközre sincs szükség.

A NEO™-t használhatjuk könnyű, erős és vízálló elemek elkészítésére. A NEO™ lángálló is (az UL-94 teszt elvégzése alapján).
Nincs mérőedény? Semmi probléma! A Matrix-NEO száraz komponense előre kimért, így könnyen készíthetünk vele műtárgy másoltaokat, mint pl. ez a 200 éves tükörkeret.


                           duoMatrix NEO műszaki adatlap

 

 

Novia Kft.
1149 Budapest
Nagy Lajos király útja 108.

email: : info@smoothon.hu
Telefon: +36 1 222-1112
Fax: +36 1 222-1105